Alba System

PVC STOLARIJA Salaš Noćajski TEL: 060/726-32-71

ROLO ZAVESE

Rolo Zavese Alba System Sremska Mitrovica

Rolo zavese su elegantne, moderane i prate trendove u opremanju moderne kuće.

Imaju izuzetno jednostavan mehanizam upravljanja, napravljene su od teks lne tkanine – 100% poliester, poliester i PVC ili od fiberglasa. Rolo zavese mogu blago da priguše svetlo, a daju i sto posto zatamnjenje. Postoji beskrajna raznolikost dezena, razni mehanizmi za upravljanje i mnogo različi h načina za ugradnju – plafon, zid ili prozor.

Alba System motor za rolo zavese

Motor za rolo zavese– radiomotor sa ugrađenom litijumskom baterijom za osovinu Ø28 . Punjenje baterije vrši se preko rada motora. Baterija je potpuno napunjena u roku od 6 sati, ako koristi 4 puta dnevno, može da se koristi 3 do 5 meseca, 1.1 Nm i radi na 8V.

ROLO ELEGANT (sa kutijom i vo đicama)
Pogodan za ugradnju na krilima dvoosovinskog otvaranja. Dostupne 6 boje: bela, braon 8014, zlatni hrast, orah, planinski bor, mahagoni. Vođice omogućavaju ugradnju na kit lajsne sa oborenom ivicom ili oblom ivicom.

ROLO STANDARD (bez vođica i kutije)
Mogu se montirati na plafon, zid ili prozor. AL i PVC elementi koji su deo zavesa su dostupni u beloj i braon boji.

ROLO MINI (bez vođica i kutije)
Ugradnja se vrši bez potrebe za bušenje profila prozora. Za otvarajuće delove prozora se koristi Z – profil a za fiksne prozore koristi se dvostrano lepljiva traka. AL i PVC elementi koji su deo zavesa su dostupni u beloj i braon boji 8014 i 8003.